KAYSERİ / MELİKGAZİ - Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Haz

2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılı sona erdi.Öğrencilerimiz sene boyu gösterdikleri emeğin karşılığını aldılar.Başarılı öğrencilerimiz Taktir ,Teşşekkür ve Başarı belgeleriyle sevindiler.

Ayrıca öğrencilerimizden derslerinde ve sportif aktivitelerde üstün başarı gösterenler , okulumuz tarafından madalya ile ödüllendirildi.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder , iyi tatiller dileriz.

May

17 Mayıs Salı günü düzenlenen kermesimiz öğretmen , öğrenci ve velilerimizin gösterdiği üstün emek ve gayretleri sonucu başarılı bir şekilde sonlanmıştır.

Kermesimize emekleriyle katkı veren öğrenci, öğretmen ve velilerimize , ayrıca malzeme tedariki konusunda katkı sağlayan çevre esnafımıza  ve kermesimize gelerek alış-veriş yapan komşularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

May

Lise tanıtımları kapsamında bu kez MEMDUH GÜPGÜPOĞLU GÜZEL SANATLAR LİSESİNİ ziyaret ettik. Özelliklede Müzik ve Resim hususunda yetenekli öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği gezimiz, oradaki öğrenci ve öğretmenlerinde eşlik ettiği müzik dinletisi ve resim gösterileri ile renklendi. Emeği geçen okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

17 Mayıs Salı günü yapılacak okul kermesimize tüm öğretmen ,  öğrenci , veli ve komşularımızı bekliyoruz.

May

Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Gülbeyaz Altınok ve Cihan Demir ; Liselerinde okutulan Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama ve Seyehat Hizmetleri alanları hakkında sunum ve bilgilendirme yapmıştır. Bu alanların kapsamı , sınavsız yüksek öğretime geçiş , üniversite ve  lise sonrası iş imkanlarından bahsedilmiştir.

May

Şaban Fazlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Dilek Kahraman ; Liselerinde okutulan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Bilişim Teknolojileri , Hasta ve Yaşlı Bakımı alanları hakkında sunum ve bilgilendirme yapmıştır. Bu alanların kapsamı , sınavsız yüksek öğretime geçiş , üniversite ve  lise sonrası iş imkanlarından bahsedilmiştir.

Nis

Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.Saygı duruşu , istiklal  marşı ile başlayan bayram programımız ; Anasınıfı öğrencilerimizin dans gösterileri , ortaokul öğrencilerimizin şiir , dans , jimlastik ve koro gösterileri ile devam etti.Okulumuz öğrencileri spor ve bilgi yarışmalarında gösterdikleri başarılardan dolayı ödüller aldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize , programı izlemeye gelen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kutlu Doğum Haftası,  peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanır. Okulumuz Din Kültürü öğretmenleri ve öğrencilerimiz ; Hadis  sergisi , İlahi dinletisi , Şiirler , Slayt gösterilerini içeren Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenlemişlerdir.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ediyoruz.

Nis

Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nden gelen Polis Memurları tarafından Trafikte Emniyet Kemeri Kullanımının önemi konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Arkasından öğrencilerimiz smilasyon aracına bindirilerek kaza anı oluşacak tehlikeler canlı canlı gösterildi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize düzenlenen Mesleki rehberlik lise tanıtımlarının 2.si Kayseri Fen Lisesi´ne yapıldı.Okul Rehper öğretmeni ve görevli öğrenciler tarafından , öğrencilerimize okula giriş puanı, okul dersleri, okulun fiziki şartları ve üniversite kazandırma oranları gibi konularda bilgi verildi.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıl dönümü ve atalarımızın adeta kendilerini siper ederek tarih yazdıkları Çanakkale Zaferimizin 101. yılı için düzenlenen programımız çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve gösteriler düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki rehberlik lise tanıtımları kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle gezilerimize ilk olarak Sema Yazar Anadolu Lisesi ile başladık. Gezi sırasında öncelikle okul rehber öğretmeni tarafından okula giriş puanı, okul dersleri, okulun fiziki şartları ve üniversite kazandırma oranları gibi konularda bilgi alındı.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Nuray Kabaklıoğlu, öğrencileri ile Kayseri Hava Limanına gezi düzenlemiştir.