Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Belgegeçer : 0 352 336 62 47
WEB https://ykbeyatli.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mah.Cengiz Topel Cad. No.100 38050 Melikgazi / KAYSERİ
VİZYON : Biz,kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran sosyal,kültürel bilimsel alandaki her türlü yenileşme,gelişme ve değişmeyi yakından takip eden bireyler yetiştirmek ve okulumuzun uluslararası normlara ulaşmasını istiyoruz.Bunun için buradayız.O halde;yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerin elbirliği ile;çevremizde,bölgemizde ve ülkemizde,her an yenileşme ve gelişmeyi ilke edinen, örnek ve model bir ortaokul olmaktır.
MİSYON : Biz;Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu olarak;Atatürk İlkelerinin ışığında,Milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli,vatanına milletine sahip çıkan,değerlerine bağlı olan,tarihinden güç alan,geleceğine güvenle bakan,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusu gelişmiş ve sorumluluklarının bilincinde,kendisiyle ve toplumla barışık,kendine güvenen,bilgi üreten.gelişime açık,rekabetçi,paylaşmayı bilen,bilimsel düşünen,21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına;ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda bir üst öğrenim kademesine,ülke kalkınmasında rol alacak,topluma faydalı,örnek bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz hizmete girdiği süre içersinde ilçe,il ve ülke çapında eğitim,spor,proje ve kültürel alanda bir çok başarılar kazanmış olup;bunlara yenilerini eklemek için sürekli bir çaba içersindedir.

Öğretim Şekli :NORMAL( Tam gün)
Saatler : 08.30--- 14:40
Servis :
Ulaşım : Belediye halk otobüsleri, tramvay.
Yerleşim Yeri : Hürriyet mah. Cengiz Topel cad. No:100 Melikgazi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Büyükşehir merkezinde olup; il merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol Dart Masa Tenisi